| Csevegő | |
|
+16Neat Snakepit-SFGH Miau Cotini Bobi69 Gabes Emu Voldemort HoGo Norad Istosz Csacsy Pi3R Szőke Krematórium codename47 20 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Miau
Hozzászólások száma : 5 Registration date : 2007. May. 29.
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Május 30, 2007 2:25 pm | |
| - Neat írta:
- Gyors kérdés:
Van vmi könnyű módszer magas gabonatatalmű földek megtalálására, vagy csak a kattingatós módszer? szerintem mivel kevesebb benne az egyéb nyersanyag bánya olyan mezők körül nézd ahol elhagyott agyagnővelő ,vasnővelő stb stb völgyek vannak | |
|
| |
Bobi69
Hozzászólások száma : 47 Registration date : 2007. May. 25.
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Május 30, 2007 6:09 pm | |
| Brúsz Lí, bocsi, hogy parancsoltam, de a te erdekedben is. min 3 rejtekhelye van, szoval csak FOLOSLEGESEN tamadnad, és az egy masik dolog hogy lany. Na szoval nem azert, mondtam, hogy ne tamad mert egy maca, hanem azert mert 3 ki***at rejtekhelye van szépöcsém | |
|
| |
Snakepit-SFGH
Hozzászólások száma : 37 Age : 42 Registration date : 2007. May. 24.
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Május 30, 2007 6:32 pm | |
| Hehehe. En a macakot szoktam tamadni oszt egy id uta artatlanul ir, hogy hagyd ot beken s akkor adsz 2-3 tanacsot majd elkezd beszelni veled s akkor ha kozel van hozzad meghivod borozni s megdugod s hanem hagyod a francba s idonkent nullazod. Ennyi a macak fele a strategia. | |
|
| |
Viceroy
Hozzászólások száma : 6 Registration date : 2007. May. 30.
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Május 30, 2007 9:29 pm | |
| Azta, komolyat küzdöttem mire sikerölt. De végre itt vagyok. Ezt a forumot még szokni kell. Alig találok valamit. Viszont grat annak aki csinálta nem lehetett egyszerű.[/url][/u][/i][/b] | |
|
| |
Brúsz Lí
Hozzászólások száma : 4 Registration date : 2007. May. 30.
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Május 30, 2007 10:20 pm | |
| Bobi Te Bobi Júingra emlékeztetsz. Mi a faszomért ne támadhatnám ha úgyse viszek tőle semmit? Ki ő? A csajod? Télleg lemegyek hídba' | |
|
| |
Bobi69
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Május 30, 2007 11:11 pm | |
| Snakepit jól nyomod. de nekem van kit dugni lee, nem acsajom, de idoveszteseg, ha tamadod es nem veszel el tole semmit. es klantarsak vagyunk es ezert szolok szépöcsém | |
|
| |
Snakepit-SFGH
| Tárgy: Re: Csevegő Csüt. Május 31, 2007 9:38 am | |
| lol. Hat remeltem is nem a csajod. Azt mar unalmas dugni. Legalabbis az enyemet man 9 eve szurom de kell a fruss csurke foleg, hogy idegesit az eskuvovel. Nem akarok semmibol kimaradni vagy lemaradni. Ezert is szep a Travian vilaga. | |
|
| |
Brúsz Lí
Hozzászólások száma : 4 Registration date : 2007. May. 30.
| Tárgy: Re: Csevegő Csüt. Május 31, 2007 12:09 pm | |
| | |
|
| |
Miau
Hozzászólások száma : 5 Registration date : 2007. May. 29.
| Tárgy: Re: Csevegő Csüt. Május 31, 2007 12:15 pm | |
| jó a képed brusz li | |
|
| |
Bobi69
| Tárgy: Re: Csevegő Csüt. Május 31, 2007 5:18 pm | |
| nem szép dolog mást dugni snake ember. nekem nem unalmas. evfordulonkra kapott tolem egy bilincset ) tök csöcs. inkább maradj az asszonyodnál és ujitsatok. 2 eve vagyunk kb egyut és 1 hete kitalaltam egy uj pozt. ennyi es akkkor nem fogod unni. amugy az asszonyod tudja, hogy csalod? 9 év az rengetek. 16 eves korodba meg volt mar? | |
|
| |
Csacsy
Hozzászólások száma : 18 Registration date : 2007. May. 25.
| Tárgy: Re: Csevegő Pént. Jún. 01, 2007 11:39 am | |
| Örülök, hogy ilyen szinten elmélyült a kapcsolat a TIGERS tagok között, hogy a szexuális szokásunkat is megosztjuk egymással Én inkább kimaradnék belőle, jelenleg minden energiámat minden körülöttem lévő travian-függő lelkesedédének lankítására fordítom:) Azonban erről személyes vélemémyem az, hogy inkább kitartanék az asszony mellett, minthogy másét szúrkáljam. | |
|
| |
HoGo
Hozzászólások száma : 20 Registration date : 2007. May. 28.
| Tárgy: Re: Csevegő Pént. Jún. 01, 2007 1:25 pm | |
| Egyetértek Csacsy-val, már csak azért is, mert ezt a fórumot asszony is olvassa . | |
|
| |
mmbike
Hozzászólások száma : 2 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Pént. Jún. 01, 2007 9:55 pm | |
| Hehe.....csacsy... ezzel azt akarod mondani hogy még mindig nem unod Csabikát ? | |
|
| |
Snakepit-SFGH
| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Jún. 02, 2007 5:07 pm | |
| Boby69 nem 17es fruska volt meg mikor a labam koze begorcsolt ra akkor voltam 19. De hat venulunk s man o sem friss hus Amugy ez egy tremeszetes oszton. Valaki huje kitalalta ezt a fogalmat, hogy megcsalas s azota egyes ferfiak lemondtak a foldi paradicsom nyujtotta elvezetekrol. De en nem. En szeretem ot de a szex nem feltetlenul szerelem es szeretetrol szol. Amugy bilincs, babam fasza... ezzel csak nyujtod a dolgot. Igy igaz en is jo par szaz eurot koltotem baromsagokra (catsuit, latex, neglije, stb.) megy ez egy darabig de oszt azt is megunod ezt garantalom neked. Akar hany eves vagy oregem en egyet mondok neked ahogy a csaladot a munkadba nem kevered bele ugy a paroal valo szeretkezest se keverd bele a szexbe. | |
|
| |
Csacsy
Hozzászólások száma : 18 Registration date : 2007. May. 25.
| |
| |
Bobi69
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jún. 03, 2007 1:33 am | |
| nem tudom szerintem nem jó az asszonyod, azért búbólsz félre. De ahogy akarod, nem tiltom, csak nem helyes Szerintem | |
|
| |
Snakepit-SFGH
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jún. 03, 2007 9:18 am | |
| Dehogynem Boby. Sot nagyon jo. De bakker ez olyan mintha 1 honapig csak tyuk huslevest kene egyek. Grrrrr. Ha megkivansz egy jo bort akkor megveszed s megiszod de az nem azt jelenti, hogy egybol letertek a preferalt borodrol. A valtozatosag a titka egy hosszu kapcsolatnak. Ezt mindenki ugy fogja fel ahogy akarja. Mit akarsz dekoljak mellette s ugy doglok meg, hogy hu voltam egy pinahoz? Ezert Peter nem ad a kapuba cukorkat. Ne felj me az aszonyod is felre fog bubolni. Csak te nem tudod meg. A ferfi csak olyan huje hogy 2 pohar utan dicsekedik a havernak s az ugyanigy s ez addig megy mig vissza jut. Az aszonyok megteszik s sirba viszik. Azert van, hogy a statisztika azt mondja a ferfiak bubolnak felre. Nem akarlak befolyasolni de amig ott lent az all addig hasznald ki komam me meg vissza sirod. | |
|
| |
Bobi69
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jún. 03, 2007 5:53 pm | |
| Szia Az én asszonyom nem bubol felre Ismerem annyira És én nem fogok felrebubolni. Amugy szerintem, ha csak lovagol, az egyenlo azzal, ha csak tukyhuslevest ennel. Megfogom unni a bilincset, de mar tervezem, hogy veszek egy vibrit ) | |
|
| |
Snakepit-SFGH
| Tárgy: Re: Csevegő Vas. Jún. 03, 2007 6:55 pm | |
| Sok szerencset csak vigyazz nehogy a tiedbe keruljon be | |
|
| |
Gondi
Hozzászólások száma : 3 Registration date : 2007. May. 31.
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Jún. 05, 2007 12:24 am | |
| Mondom szétnézek a fórumon, erre látom, hogy már a téma is szóba jött:-)
Ez megen izlések és pofonok, van aki asszonyától megkapja ami kell neki van akit hajt a vére tovább nem vagyunk egyformák, ettől szép az élet. | |
|
| |
Bobi69
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Jún. 06, 2007 1:02 pm | |
| Figyi snake A változatoságot egy puncival is elérheted Csak fantázia kell hozzá, és nagy fasz Csomó pózba nem tudunk dugni, mert játékos a rudim | |
|
| |
mmbike
Hozzászólások száma : 2 Registration date : 2007. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Jún. 06, 2007 2:12 pm | |
| hihi...egyet mondok... mindig is lesz jobb nő a jelenleginél. Ha másért nem csak azért mert új Olyan férfiember meg nem létezik aki sose néz rá más csajra, vagy sose gondol arra, más csajjal milyen lenne Úgyhogy hajrá tinicsajok kell a frissítés, mint windowsnak az update | |
|
| |
Snakepit-SFGH
| Tárgy: Re: Csevegő Szer. Jún. 06, 2007 4:18 pm | |
| Ja ez az. Csak vannak ferfiak marmint ugymond ferfiak akik bamuljak a masikat s nyalaznak s otthon kiveri s vannak ferfiak akik nem fojtsak el az elemi osztont | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő | |
| |
|
| |
| Csevegő | |
|